1) Find dit foredrag

Udforsk Phdlinks brede udvalg af forskningsbaserede foredrag og find det foredrag, der passer til jeres firma, organisation eller institution. 

Hvis vi ikke har, hvad I søger, finder vi det. Alt, du skal gøre, er at spørge.

2) Enkel og transparent bestillingsproces

I bliver ført gennem en enkel, brugervenlig og sikker bestillingsproces, med en tydelig og transparent prismodel. 

Så kan I fokusere på at skabe et godt arrangement ude hos jer.

3) Få svar inden for 5 arbejdsdage

Vi forstår vigtigheden af hurtig respons.

Hos Phdlink garanterer vi, at I modtager svar inden for 5 arbejdsdage. Effektivitet og transparens er nøgleelementer i vores service, så I kan planlægge jeres foredrag uden forsinkelser.

Foredrag fra forskning

Ved at gøre bookning af foredragsholdere med forskerbaggrund let tilgængelig er Phdlink en digitale bro, der forbinder forskere med institutioner, organisationer, NGO’er, virksomheder og andre interesserede der søger nem adgang til ny viden.

Vi ændrer måden, akademisk forskning opdages, forbindes og anvendes på.

FAQ (Frequently Asked Questions)

Som kunde, skal du oprette en kundeprofil på Phdlink og får derefter adgang til et bredt udvalg af foredrag og artikler fra forskere med ph.d baggrund.

Er du er ph.d., kan du oprette en professionel profil og derefter lægge dine foredrag op på siden.

Som kunde får du adgang til et bredt udvalg af ph.d.’er fra forskellige områder. Du kan bruge Phdlinks søgefunktionalitet til at finde den forsker, der matcher dit arrangementers mål, emne og publikum. Phdlink strømliner hele kontraktprocessen og gør den enkel, effektiv og sikker.

Har du en ph.d eller er ph.d studerende kan du oprette en professionel profil på Phdlink.

Phdlink øger din synlighed ved at forbinde dig med institutioner, organisationer og virksomheder, der aktivt søger viden fra forskning.  Vi hjælper med prissætning  og håndterer de administrative opgaver, så du kan fokusere på at levere foredrag.

Det er gratis at oprette foredrag og artikler på platformen. Ligeledes er det gratis for kunder at søge og finde relevante foredrag og artikler.

Phdlink opererer på en gebyrbaseret struktur. Vi opkræver en procentdel af hver arrangeret og betalt foredrag faciliteret gennem platformen.

Gebyret indgår som en del af den samlede pris for foredraget. Ved at forbinde indtjening med vellykkede engagementer etablerer Phdlink et gensidigt og fordelagtigt forhold, hvor vores succes er knyttet til succesen for kunder og forskere.

Phdlink verificerer forskernes akademiske baggrund via universiteterne.

Dette sikre, at kunder kan have tillid til, at Phdlink kun faciliterer viden fra verificerede forskere, med dybdegående viden og forskningserfaring inden for deres respektive områder.

Ja, kunder og ph.d.’er kan kan gratis anvende Phdlinks platform. Ph.d.’er kan oprette deres professionelle profiler, og kunder kan gennemse de tilgængelige foredrag og artikler uden omkostninger.

For at investere i Phdlink og være en del af at forme fremtiden for akademisk samarbejde og intellektuel udvikling kan du kontakte Phdlink for investeringsmuligheder og yderligere information.

Email: info@phdlink.eu
Mobil:42163671

Phdlink har som formål at forenkle relationen mellem forskere og institutioner, organisationer, NGO’er, virksomheder og andre interesserede der søger nem adgang til ny viden.

Vi vil være med til at fremme en vidensudveksling, der gavner samfundet som helhed ved at forbinde den akademiske og professionelle verden. Vores mål er at revolutionere måden viden findes, deles og anvendes.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Efterspørg et foredrag

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig men du skal lige logge ind eller oprette en bruger først.