Del din forskning

Hos Phdlink kan du sælge foredrag baseret på din forskning og gøre din viden tilgængelig for institutioner, organisationer, virksomheder og andre, der søger ekspertise inden for dit akademiske felt.

Eller

Fornavn *
Efternavn *
Email *
Husk mig

Udvid dit netværk

Præsentér dine forskningsresultater på Phdlink – en platform designet til at dele akademiske foredrag og artikler.

Ved at dele din forskning via Phdlink når du ud til potentielle samarbejdspartnere, firmaer og andre interesserede. 

Dette åbner muligheder for professionelle forbindelser, der kan føre til ansættelser og andre karrieremæssige fordele.

Slip for det administrative

Frigør tid til det, der virkelig betyder noget – din forskning. Med Phdlink behøver du ikke bekymre dig om administrative opgaver når kunder køber dine foredrag.

Vores platform strømliner hele processen fra start til slut, håndterer praktiske detaljer, fakturering og aftalevilkår, så du kan fokusere på formidling, samarbejde og skabelse af varig effekt af din forskning.

Fokus på forskning

På Phdlink er det ikke foredragsholderen, men sagen og indholdet, der er i centrum. Vi adskiller os fra traditionelle foredragsportaler og -bureauer ved at prioritere indsigten og ideerne bag foredragne. Vælg Phdlink for en unik tilgang, hvor forskningen er i fokus, og hvor vigtige ideer har forrang.

En gensidig forretningsmodel

Phdlink tilbyder en fair og gensidig forretningsmodel. Vi tager en procentdel af fordragsaftalen, hvilket betyder, at vores gebyr afspejler den værdi, der genereres. 

Vi har Ingen skjulte gebyrer. Vores mål er at skabe en gavnlig situation for både forskere og interessenter ved at lette værdifulde forbindelser og samarbejder. 

Bliv foredragsholder hos Phdlink – en platform, der understøtter vidensdeling.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Efterspørg et foredrag

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig men du skal lige logge ind eller oprette en bruger først.